14.8.09

Anne ben acıktım.

Annem,canım annem seni çok özlüyorum biliyor musun?Bana yakınken uzakta kalan kişilerdensin.Neden böyle oluyor bilmiyorum,tek bildiğim ve senin bilmeni istediğim;benim bir hatam yok,olmadı.Hep insanların daha doğrusu insancıkların yalanları..Ben seni hep çok sevdim,seviyorum da.

Anne ben bana sarılmana acıktım,benimle konuşmana,beni dinlemene,beni öpmene acıktım.

Kin tutar biri olup çıktım.Bütün bunların hesabını sorumlu olanlardan sormak istiyor içim.İçim kan anlıyor..Ve sen yine bunu görmüyorsun.

Ortada bir adaletsizlik var.İnan bana.Ben hiç yalan söylemedim ne sana ne de bir başkasına.

Görmeni çok isterdim.Benim gerçekten iyi bir insan olduğumu ya da olmaya çalıştığımı gözlerini açıp görmeni isterdim..

not;konu başlığı Sahrap soysal'ın yemek kitabının ismi.Evde rastladım,ilgimi çekti.O kitap bir psikoloji kitabı olmalıydı bence.

10 yorum:

Pabuc dedi ki...

ixsir benim blogdaki yazıda linklere renkli isimlere tıklaman yeterli kim olduklarını öğrenmek için..çünkü içlerinde sen de varsın:)

İ.x.İ.r dedi ki...

Canım benim:)Tahminlerin çok isabetli:) Biraz daha tanışalım da olumsuz yönlerimi de göreyim isterim:P

Pabuc dedi ki...

:)) tamam..gönül isterki buraki dostlarla hep tanışalım...herkesin içindeki güzellikler karşısına çıksın her daim..

İ.x.İ.r dedi ki...

Keşke herkes senin gibi,bizim gibi olsa bale papucu'm.. :)


Teşekkürler:)

Pabuc dedi ki...

inandığım bişey var ..hayatımızda kiminle karşılaşırsak karşılaşalım kesinlikle bi hikmeti vardır..bu sanal da olsa reel de olsa değişmiyor..ben burdaki blog kardeşliğini seviyorum insanların samimi duygularını okumak çok gzel..belki reelde olamadıkları gibi herkes..kötü ya da iyi herkesi seviyorum insan olarak gelişimde faydalı hepsi çnkü:)

İ.x.İ.r dedi ki...

Haklısın burda gizleyecek,korkacak şeylerden uzaklaşılıyor bir nebze..
Ben de tesadüfe inanmam:)

... dedi ki...

sene içinde bir kez derslerim kötüye gittiğinde "ama benim psikolojim bozuk" demiştim anneme gülerek.annem de belki hiç oladığı kadar istek,samimi ve sevgi işte karşık birşeyle neler oluyor anlatsana demişti ve ben yine yok bişe yaa aney şaka yapıyorum demiştim.yalan söylemiştim.yani demem o ki İxirim,meleğim,kelebeğim belki onlar çok yakın olmak istiyorlardır da biz duvar örüyoruzdur aramıza.yani herkes bilsin derdimizi,yardım etsinler diye beklerken kimseye birşey anlatmayan da biziz aslında...garip,karmaşık ama böyle çoğu kez:)

severim seni çok,öperim:))

İ.x.İ.r dedi ki...

Canım evoletim;belki de öyledir.. teşekkür ederim yorumun için:)

Çok öptüm:)

Nur dedi ki...

Kolay kolay gözlerim dolmaz benim. Bu günlerde çok mu duygusalım bilmiyorum. Bir film ağlatabilir beni bir şarkı ya da. Ama kelimelerde o yoğunluğu yaşayamam kolay kolay. Bu yazı bana beni yabancı kıldı :))

İ.x.İ.r dedi ki...

Canım Nur'um .. teşekkür ederim:)