12.8.09

içimdeki beni kurtarmak

Uzun,yorucu 2 günün ardından tekrar kendimle başbaşayım..Sessizlik başımı ağrıtıyor,o kadar sessiz geçdi ki bu günler..Kendimi bir çemberin içinde gibi hissediyorum..Ve o çember giderek daralıyor..Daraldıkça nefes almakta güçlük çekiyorum..Daraldıkça,seçme şansım azalıyor..İnsanlar yine başıma üşüşüyor..Sanki içimde bir ölü var da onun cenazesindeyim..Sanki onun yasını tutuyorum..Kurtuluş?.. Çok mu zor acaba..Hem her gün ölüyoruz zaten..Belki bu da onun gibi birşeydir..Tekrar nefes alabilir belki..Bana bir dönse her şey çok güzel olacak..Terk edilmek çok koyuyor.. İnsan kendi kendini terk eder mi?.. Yalnız hissediyorum..Paylaşacaklarım azaldı..Onunla beraber çok şeyimi kaybettim..Anlatacak masallarımı bile..

Lütfen dön..Bak ben çok pişmanım!..

6 yorum:

Pabuc dedi ki...

neyse yazılaırndan seni biraz daha tanıyınca ona göre yorum yapabilecem:) şimdilik şunu söylemek istiyorum hayatını kimseye adama sev ama bağlama hayatını ki hayalkırıklığın az olsun ...sevgiyle kal ..yaşadığın herneyse unutmaki zaman ona da ilaç olacak..

... dedi ki...

öncelikleee yeni şablon hayırlı uğurlu olsun yeni gördüm:))çok güzel olmuş:))

"insan kendi kendini terk eder mi?" ben de bilmiyorum İxir'im ama insan bu yapar evet.eksik yaşamak olsa gerek anlattığın,bilirim eksik yaşamanın burukluğunu...ama geçecek diyelim biz kendimize geçmese bile bir gün..

çok severim seni vee öperim:))

İ.x.İ.r dedi ki...

Değerli Devenin bale papucu;hep öyle diyorlar evet..'zaman ilaçtır'..bence zaman sadece üstünü kapatıyor yaşadıklarımın..ve sürekli ben nefes aldıkça hayatımda yeri olmayan insanlar bile deşebiliyorlar yaramı..ben 3 senedir aynı şeyleri yaşıyorum.Evet tıpatıp aynı.

Teşekkürler canım arkadaşım yorumun için:)

İ.x.İ.r dedi ki...

Evolet'im;teşekkür ederim,ben de beğendim temamı:)

Umut etmek önemli haklısın.. Geçecek umudum olmasa inan ki intihar ederdim:(

Ben de çok öptüm seni:)))

orange hero dedi ki...

geri dönmesini istediğini tam olarak çözemedim galiba. içindeki sen mi, başkası mı : ) içindeki sense, çok basittir dönmesi. sonuçta kontrol hep sende.. başkasıysa, dönse de hiçbir şeyin eskisinden iyi olacağını zannetmiyorum. tecrübeler hep doğruyu söylüyor galiba.. ben denemiştim buna rağmen ama dedim ya, tecrübeler doğruyu söylüyor..

şunu bilmeni isterim; insan çok değerli bi varlık.. bu yüzden kendine, başkalarına olduğundan daha çok değer ver. ve kendini tanıman gerekli, çözmen.. bunu başardığın anda her şey müthiş derecede güzelleşiyor. ne önceden terk edenler koyuyor, ne de sonra terk edecekler.. "aşk yaşanmaya her zaman değer". FAKAT! ne gereğinden fazla çaba göstermeli, ne de tamamen ilgisiz bırakılmalı.. her şey dozunda güzel sanırım :)

nım nım nım.. çenem düştü :) kendi içimi de dökmüş oldum böylece

İ.x.İ.r dedi ki...

Sevgili velvet vamP; dönmesini istediğim içimdeki ben..bir başkasına böyle duygular beslemem.bekliyorum dönsün diye,bakalım..

Estafurullağ ççok güzel yazmışsın,teşekkür ederim:)