18.10.10

Pembe Önlük

Ne kadar uzun zaman olmuş yazmayalı..Sen bizi unuttun diyen çok kişi var ama ben unutmadım ki sizi :) Eskiden yazılacaklar azmış en ufak fırsatta ellerim kaleme gidiyomuş herhalde..şimdi anlatacak o kadaaaar çok şey var ki yorgun düşmüş olmalıyım..
Bu kadar aradan sonra size tatlı olaylardan bahsetmek isterdim ama malesef..
Yakınlarda ameliyat oldum ben,onun hissettirdiklerini paylaşacağım şimdi..:)
Üzülmece yok,çook zor bir şey değildi.Safra kesemi aldılar..
Neyse başlayalım,önsözleri hiçbi zaman beceremedim zaten :)
Korkmuyodum ben ama (:P) yinede alışma süreci diye bir gün önceden yattım hastaneye..annem değil en yakın arkadaşım kaldı benimle .üstelik hastane boştu,evet bildiğin boş :D üç kişilik odaya geçtik bizde yiyoruz,içiyoruz e internetsiz olmaz hemen aldık şifreyi,vııın..internette bizim..bende sandım ki işler hep böyle tıkırında gidecek..saat 12 oldu at arabası balkabağına dönüştü.Kapı çaldı içeri elinde boru gibi iğneyle hemşire girdi.Acıyacak mı diyorum malesef diyolar..halimi düşünün ölmeden öldüm resmen :D sonra bi çığlıkla bağladılar serumu.birazcıkta kan aktı.kurtulduk derken Gülşah (hemşire,arkadas olduk da :d) soyun güzelim dedi.aman allahım dedim yeşil kefen geliyo..neyseki şeker pembesi bi önlük giydirdiler bana :)keşke her şey şeker pembesi tonlarında olsaydı..ertesi gün cesaret iğnesi oldum uyandıktan 15 dk sonra filan,Allah düşmanımın başına vermesin,çok acıdı :( hiç de cesaret vermedi valla ondan sonra ameliyathaneye kadar ağladım.neyse tekerlekli sandalye geldi,üzerime koydular serumu doğruu ameliyathaneye..kapıdan içeri girdim bi oda da bekliyorum tabi ağlayarak..işte o an!Hemşirim koşarak bana doğru geldi:D (uğur) 'sen niye ağlıyosun ya aa ' filan dedi sarıldık derken biraz yürüdük resident evildaki gibi bi kapı açıldı içerde yeşil önlüklüler beni bekliyorr..ameliyat masası çok yüksek,içerisi de çok soğuktu ürktüm ya :/ sonra Uğur açtı kollarımı iki yana bana iki iğne daha sapladı,ne hikmete hiç acımadı :D doktorum da muhabbet ediyo benle o ara sorduğu soru da şu "fatmagülün suçu ne Özlem" :D (bunun öncesi var da unuttum anlatmayı,boşverelim:D ) -kaç yaşındasın? -17. - bende 18,en yaşlımız şu(anestezi uzmanına diyo :d) 19 yaşında ..derkenn tepemde Uğur bana bakıyo kısmış gözlerini gülerken..bende ona baktım güldüm..o bana,ben ona,o bana,ben ona..
-----------------------------------------------------------------------
Hayatımdan 1 saat koptu.Haksızlık değil mi ama kimse 10dan geriye say demedi,ben 9da bayılmadım!..
narkoz bana pek etki etmemiş sayıklama filan yok.yalnıııız pek değil hiç etmedi galiba odama çıktığımda duyduğum sancılar Nietchze'nin baş ağrılarından kötüydü.yıktım ortalığı."yardım ediiiiiin,nolur yardım edin çok acıyooo" annem ağlar,ananem ağlar..sonra oda da sadece doktorlar var hatırlıyorum bi de narkozdan diyolar .D Uğur'un elini bi tuttum "nolur yardım et amca nolur yardım et" İŞte bu narkozdan :D amcamda baş ucumdaydı onu o sandım yoksa çocukk 25 yaşında cık cık cık çok ayıp oldu,üzülmüş o da bana "tamam özlem iyi olacaksın" filan diyodu..
uyku ilacıyla filan uyudum ama geçmedi ağrılarım..ameliyattan önce basit diyenler şimdi kolay değil zor bi ameliyat geçirdin diyolar ..sinir bozucu.
Bu 4. günüm ama hâla çok acıyo :(( konuşamıyorum,yürüyemiyorum,yemek yiyemiyorum..:(
Ama ellerim sağlam :D
Neyse çok yazdım lak lak lak :D şu an çalışan tek organımı çok yordum :P 
Geçmiş olsun diyen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum şimdiden malum pek uğrayamıyorum :)
Görüşmek üzere..Tebessümle kalın(: 

14 yorum:

đerkenαя dedi ki...

İ.x.İ.r, hoşgeldin..

Uzun zaman sonra yazacağın ilk konunun böyle bir rahatsızlık olması üzücü, çok geçmiş olsun.. Rabbim başka acı yaşatmasın..

Sağlam bir bünyen varmış demek morfin hemen etki etmediğine ve ameliyat sonrası normale dönebildiğine göre :)
İyileşme dönemide çabuk olur umarım, iyi dinlen...

Sıhhatle..

vecî dedi ki...

sen bizi unuttun.
geçmiş olsun Allahımız acil şifalar versin...
hiç bir ameliyat öncesi ve sonrası tabi ki kolay değil,kendi aralarında kolay ya da zor oluyorlar :)
sağ ol sağ kal sağlıcakla kal

ayşegül dedi ki...

Allah dermansız dert vermesin.. Umarım en kısa zamanda dönersin aramıza..Geçmişler olsun i.x.i.r :)) bak geçti kalmadı bişicik..

Dalgaları Aşmak dedi ki...

Canım canım,çok geçmiş olsun.Bir an önce sağlığına kavuşursun dilerim.Pembiş önlük ,pembiş yazı he :)Çok mu sigara içiyorsun bakayım ,anastezi etkilemediğine göre :)))
kendine iyi bak,sevgiyle kucaklıyorum.

... dedi ki...

bebeğiiiim geçmiş olsun çok çok.canım yaa iyi ol iyileş çabucak inşallah=)

Stil Direktoru dedi ki...

Canım benim tam sana o güzel içten yorumuna tşke geldim çok üzüldüm :( Yazın gibi pembe olsun herşey yaşaımda. Öperim güzelciğimi.

beenmaya dedi ki...

neyse iyileş biraz öyle kızacağım sana neden bizi habersiz bıraktın bunca zamandır diye...

çok çok geçmiş olsun canım iyisin değil mi şimdi...

Zeugma dedi ki...

Sevgili ixirim, hoşgeldin...
Ama şaşırdım???

Geçmiş olsun güzelim, çok geçmiş olsun... Acilen iyileş ve eski haline dön hemen olur mu?
Seni seviyoruz sevgili prenses..
Eğildim, öpüyorum yatağın baş ucundan..
Bir de gül bırakayım.. Ok?

@>--> Sevgilerimle...

cem dedi ki...

çok geçmiş olsun. umarım bundan sonrası güzel olur, en azından sağlık adına...

victorvandort dedi ki...

çok geçmiş olsun. iyi olursun en kısa zamanda inş.

İ.x.İ.r dedi ki...

Teşekkkür ederim güzel yorumlarınız için.. :)

bi anormallik var bende olmaması gereken sekilde canım yanıyo,normalden fazla dinlenmem gerekiyo..neden bilmiyorum..
ama ben kendimi iyi hissediyorum:)
her şey güzel..güzel olmaya da devam edecek=)

Seviyorum sizi:))

atesinsesi dedi ki...

görüyorsun ya her şeye rağmen hayat devam ediyo, sevgiyle

Adsız dedi ki...

MERHABA VE GEÇMİŞ OLSUN DEYEYİM ÖNCE BEN BU GÜZEL KIZI UYUTAN ANESTEZİSTİM (DR.UĞUR) OLAYI BİRDE BENDEN DİNLEYİN;
HEFTANIN EHER HANGİ BİR GÜNÜNÜN HERHANGİ BİR SABAHIYDI KİMİMİZ UYKULU KİMİMİZ DOĞUŞTAN YORGUN İŞİMİZ BUYA ''İNSAN SAĞLIĞI'' AMELİYAT LİSTESİNDE BİR İSİM ^^ÖZLEM^^ YANINDA SAFRA KESESİ BİZDE HAZIRLADIK ONUN DEYİMİYLE KOCAMAN UPUZUN AMA ONUN HAYATINI KORUMAK VE KURTARMAK İÇİN OLAN İĞNELERİMİZİ İLAÇLARIMIZI, AMELİYAT HANEYA SABAH SABAH BİR MELEK GİRDİ DAHA 17SİNDE GÖZLERİNDEN İNCİLER DÖKÜLÜYOR AMAN ALLAHIM NASIL KIYILIR BU KIZA DOKUNMAYAYA KIYAMAZ İNSAN ONUN GÖZLERİNDE YAŞLAR, YATTI MASAYA HERKEZ GÖZGÖZE BU KIZI BİRİ GÜLDÜRMELİ . SORDUK FATMAGÜLÜN SUÇU NE ? GELDİ CEVAP BİZ ONU BİHTER SANMIŞTIK BU ARADA KIYDIK BİZ BU MELEĞE YAPTIK İĞNELERİMİZİ BAZEN KARUMAK İSTERKEN CAN YAKAR YA İNSAN BUDA ONLARDAN İŞTE UYUTTUK BİZ BU MELEĞİ DÜŞÜNDÜK SONRA BU MELEĞİ BU IZDIRAPTAN KORUMANIN YOLU NE ONUN SAĞLIĞINI EN AZ ETKİLEYECEK İLAÇLARI VERDİK ÖYLECE YAPTIK AMELİYATIMIZI TABİ BU ARADA MASADA BİR MELEK YATIYOR KIYAMADIK UYANDIRMAYA AMA UYANMALI UYANDI ÖYLECE AMA ACILI BİLMİYORKİ EN AĞRILI AMELİYATLARDANDIR OLDUĞU YATAĞINA GÖNDERDİK BU MELEĞİ GİTTİK YANINA TUTTUK ELLERİNİ AĞLAMA DEDİK AMA BİZ AĞLADIK MELEK AĞLIYOR DİYE YAPTIK İLAÇLARIMIZI TUTTUK ELİNİ BEKLEDİK GEÇSİN İZDIRABİ DİYE AMA O HALA BİLMİYOR BAŞINA GELENİN NE KADAR SANCILI OLDUĞUNU ÖĞRENDİ ODA KENDİNE GELDİKÇE YOKSA BU KIZIN ANESTEZİSİ NE AZ GELDİĞİNDEN NE SİGARA İÇTİĞİNDEN BAŞINA GELEN SADECE MELEK OLMASINDAN NİHAYETİNDE BİZBU MELEĞİ GÖNDERDİK EVİNE DİNLENMESİ İÇİN ODA BURDA HALVE MECALEN TEK ORGANINI KULLANARAK SİZE DERT ANLATTI GÜZEL MELEK TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN

İ.x.İ.r dedi ki...

Uğur'cumm;
Bi kere aşk olsun,benim yazımdan güzel yazmışsın..
Ben zaten seni tanısaydım korkmazdım da ağlamazdım da biliyosun :)

Hiç aklıma gelmezdi ki 'iyi ki ameliyat olmuşummm iyi ki o acıları çekmişimm ' diyeceğim ama diyorum bak =)

Keşke tüm doktorlar senin gibi olsa (vecihi'ye duyrulur :P)

Teşekkürler canım benim..