18.3.11

Git'me'n..

içimden geçenleri söyleyebilsem sana..
gerçeklerden bahsedebilsem..
korkularımla yüzleşsen mesela,yine böyle sever miydin beni?
korkar gider miydin yoksa sen de?
geçmişim her daim önümde yürüyen gölgem..
kaçamıyorum,saklanamıyorum,çaresizim..
sahi bilsen ne kadar çaresiz olduğumu,ne kadar güçsüz durduğumu hayata karşı, yine böyle hayran olur muydun bana?
yoksa sen de gider miydin?
yalnızlıktan boğulduğumu anlatsam sana uzun uzun..
kendimle başbaşa kaldığımda kendimden korktuğumu itiraf etsem;
yine böyle durur muydun yanımda cesurca?
yoksa sen de mi giderdin?
Gitmelere alışkın olan kalbimi açsam sana,yaralarımı görsen,canımın ne kadar yandığını hissetsen..
...
sana aslında ne kadar ihtiyacım olduğunu anlamazdın..
Gitme'nin beni ne denli tüketeceğine inanmazdın.. 
Yoksa sen de gider miydin?!

7 yorum:

cem dedi ki...

acıma duygusuyla gitmeyeceğini söylese de, bir zaman sonra gider, emin ol...

Emreabf dedi ki...

Gider miydin ? sorusu sorulmamalı, sen ona yanımda durmaya cesaretin var mı ? diye sormaktansa onunla ol yaşa ve gör gider mi ? kalır mı ? onun söyledikleri ve senin yaşayıp gördüklerin hep farklı olur.Cesareti önce kendimizde bulalım.

Bugra dedi ki...

Imm :)

Adsız dedi ki...

gözlerime bakma, anlatamaz belki, sen bilemzsin, terkedilmeyi, sen yorgun gemilerin sığındığı liman, ben dibe vurmuş ölüm gibi vazgeçme, dönerim deme, bilirim giden geriye dönmez, sevrim deme, bilirim aşka ara verilmez, yarı yolda birakıp gidiyorsun beni, bu yükle yol yürünmez... hep kolay sana, bırakıp gitmek, umrunda değil, acıtmak incitmek, sen yorgun gemilerin sıgındıgı liman, ben dibe vurmuş olum gibi vazgeçme, dönerim deme, bilirim giden geriye dönmez, severim deme, bilirim aşka ara verilmez, yarı yolda, bırakıp gidiyorsun beni, bu yükle yol yürünmez.......keşke affedebilsen azıcık beni keşke anlayabilseydin keşke sadece kendi tarafından değilde birazda benim gözlerimle baksaydın hayata o kadar zordukiş hayatım o kadar kırıcı yıpratıcı usandırıcıydı ki ben hala nasıl benim anlamıyorum bazen intehar etmemk için o kadar zor tutuyorum ki kendimi bazende yapmadığım için pişman oluryorum resmine bakıyorum arada keske ''benim''diyebilsem sana diyemiyorum benim berbat hayatıma suruklemediğim için hep kızdım bana senin önünde koskoca bir gelecek var iken benimde onumde hastahane köşelerinde tukenmek vardı giderken hep bundan zevk almış gibi göründüm hiç bir yaram kanamamaış gibi ama hala durmuyor kanayan yaralarım bir sürü yaram vardı sen daha derine kazıdın anlamadan yaptığını bilmeden sen suçlu değilsin bunda ben sana izin verdim ama sen farkında bile olmadın aldığın iznin neyse cok laf söylemeye gerek yok şunu bil ki unutsanda unutmasanda unutulmayacaksın (uur)

İ.x.İ.r dedi ki...

Merhaba..

Ah senden geç de olsa böyle cümleler duymak..

Keşke Uğur;azıcık affedebilsem seni.Keşke bana daha az yalan söyleseydin.Keşke gerçek yüzünle tanıştırsaydın da onu sevmeyi deneseydim.Keşke hayat seni her kırdığında sende acımadan beni kırmasaydın.

Senin belki hatırlamadığın benim aklımdan çıkmayan o kadar çok sahne var ki.
Çok güzel gittin ama.Çok acıtarak böyle.Ben bari bu sehirde olsun derken sen "benim" hayallerimin,benim kurduğum hayallerin içine başkasını koyup gittin.
keşke azıcık affedebilsem seni.

Kolay değildi biliyorum.Senin tarafında hayat çok ağırdı.Ama saçma sapan cümleler kurmanı gerektirmez bu.Kimse ölmeyi hak etmiyor hâla benim gözümde:)
Küçüksün daha sende,en az benim kadar.Belki bir gün çok mutlu olursun,belki bir anda herkes affeder seni.Ailen bile.

Neyse uzun söze gerek yok ama şunu bilki seni azıcık affedersem kendimi hiç affetmem.
(Özlem'in)

Adsız dedi ki...

evet hatalar var yapılan bir değil bin değil keşke kendi hatalarıma senin saflıgını yakıştırsaydım keşke benim çamurumu sanada bulaştırsaydımda yanında kalsaydım benım gibi sende kirlenseydın ama ben sadece resimlerine bakmak zorunda olmasaydım affetme beni sakın affetme ama hayat birgun seni beni anlamaya iterse beni ara anladım ve başka brşey sööyleme evet küçüğüm daha ama bu küçücük dünyamda o kadar büyük bir yanlızlık var ki kimse dolduramıyor yakıştırma bana sakın başka birini yok böyle biri cıkmadı daha benimle aydınlığa değil karanlığa yürüyecek biri karardı dünyam yıkıldı hayallerim elimde kaldı umutlarım. okadar çok şiir varki anlatan duygularımı içimdeki boşlukları artık onları bile okuyamıyorum okadar çok şarı varki söylemek istediğim ağzımı açamıyorum dedin ya ailen bile onlar bile yanımda yok ken kimin olmasını bekleyebilirim ki ? hayaller kurmak ne güzeldi içinde senin olduğun şimdi onlar bile yok malzemeden çaldık sanırım yıkıldı hayallerımız keşke güzel gözlerini bir kez daha görebilsem diye çok akdı göz yaşlarım içime özlem beni affetme sakın. keşke sana içimdeki kocaman karanlık yanlızlığı ve kocaman aşkı gösterebilsem keşke... muzlu ol ÖZLEM'im mutlu ol

İ.x.İ.r dedi ki...

hayat bir gün gerçekten seni anlatırsa bana seni arayıp özür dileyeceğim,yok hayıır senden yine nefret ettirirse seni bulup yüzüne tükürücem :)